Hamna precis i ett Britney-moment... | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Hamna precis i ett Britney-moment…

Guuuuuuud!! Hamna precis i ett Britney-moment… jag brukar inte få dom så jätteofta men på senaste tiden har det hänt ovanligt många gånger. För er som inte vet vad det är så hamnar jag i ett state of mind där jag bara mååååste få lyssna på Britney och när jag gör det så bara bubblar det i hjärtat hahah!! Asså no joke, vill bara förtydliga att jag är 110% seriös nu. Matar igenom hennes första skiva just nu, är så stolt över att jag har stått i samma studio som hon spela in skivan i. Det var magiskt, en av dom häftigaste dagarna i mitt liv.

britney

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Will

    Du bor ju tillsammans med Douglas (antar jag, känner igen hans lägenhet från dina videos). Hur kommer du isåfall att lösa din egen boendesituation eftersom att han kommer bo med sin kompis?

Annons
stats