Världens sötaste Thea på besök | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Världens sötaste Thea på besök

Idag har jag fått äran att styla håret på Thea! Denna ungen är så söt att man smälter, varje gång jag träffar henne blir jag helt varm och glad haha. Theas mamma är regionchef på Nikita Hair så det är därför jag träffar Thea lite titt som tätt. Idag körde vi stora vilda lockar, fan vad jag älskar det alltså 😀

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JB

    Hej Amir, nu var det flera år sen du tog reductil. Men vet du var man kan köpa “riktiga” piller nu? Hade då när ni också gick på reductil såna gula piller som gav så bra effekt, men nu när jag köper så är det bara skit man får hem 🙁 har dock inte testat hemsidan från förr (slimex), tänkte först kolla med dig om du kunde hjälpa mig med något svar kanske.

Annons
stats