Väger mig framför kameran igen | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Väger mig framför kameran igen

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=2XYsXj1vN1U[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  hej amir! 🙂 tänkte höra om det inte vore möjligt att du typ la upp hur du äter på en dag/vecka för lite inspiration osv 🙂 tränar nämligen flera dagar i veckan + dragit ner drastiskt på skit mat/godis men ingenting händer på vågen!! vet inte vad jag gör för fel 🙁

  btw du är grym som lyckats så bra på så kort tid!! <3

 2. Elina

  Så bra kämpat Amir! Har följt din blogg sen början, du är så duktigt. Nu när jag såg din video så körde jag två pass på morgonen, även om jag blev lite svimfärdig (blir det när jag kör konditionpass) så kämpade jag mig igenom dom ändå, såklart med lite vila emellan, man måste lyssna på sin kropp.

  Ska till Stockholm nu till helgen, var så sugen på att färga håret hos dig men kommer nog aldrig hinna, dessutom suger jag på att hitta i Stockholm så det får bli nån annan gång då man har mer tid att virra mig runt haha . Känns som att du skulle kunna göra underverk på mitt blonda hår. Ta hand om dig! Kram

 3. Maya Nilsson

  Hej!
  Jag har en liten frågan om färgning 🙂
  Jag har mörkbrunt hår med lite ljusare “ombre” men vill sååå gärna gå över till grått. Tror du att det skulle ta länge att få det grått? När jag kollar på dina bilder så verkar du vara bra på att ljusa upp hår på få sittningar. Stämmer det tro? 🙂
  Trevlig blogg du har!

  Mvh Maya

 4. Rebecka

  syns verkligen och ser din glädje i ögonen . tränar själv 4-5 gånger i veckan så efter se din motivation får man mer energi kämpa på Amir 😜😜😜😜❤️❤️❤️❤️

 5. Malin

  G R A T T I S – wow det syns verkligen i ansiktet!

  Där ser man vad lite sunt förnuft kan göra, det svåra är att hålla det på livstid så att säga för jag tror för att man skall få ett hållbart resultat så är det en “hälsoresa for life” If you know what I mean?

  Du är grym, grym och grym igen! Keep it up! ♥

 6. felicia

  Jaaa vad glad jag blir för din skull!! 💖 Jag har så svårt för att bli motiverad av någon anledning, jag gjorde en viktresa 2011 och lyckades tappa 7 kg under våren, var SÅ lycklig över det, så jag förstår inte varför jag inte känner samma glöd nu. Kanske just för att jag gjort det innan haha, vet ej. Jag har velat gå ned i vikt varje år sedan dess (gick upp det efter ett tag) så alla dessa motivationstankar är typ tomma ord nu, som att mina tankar är uttjatade, skitjobbigt haha. Vet utan minsta tvekan att jag vill vara runt 10 kg lättare men det är bara vägen dit som inte känns lockande alls. Innan har jag ju tyckt om känslan att vara nyttig. UHH en liten svacka helt enkelt. Hoppas jag hittar rätt snart, för jag vill att 2016 blir året det händer!

Annons
stats