Vill till Vegas igen nu... | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Vill till Vegas igen nu…

Britney Spears tog en kort paus från sina spelningar i Vegas och när hon kom tillbaka så var kostymerna utbytta, flera låtar utbytta och helt enkelt en uppdaterad och pimpad version av showen. Måste jag tillbaka till Vegas? Absolut!! Hon har bland annat lagt till “breathe on me” som alltid varit en låt jag älskar otroligt mycket, hade varit så kul att få se henne uppträda med den 😀

vegasney

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej,

    Jag älskar också B men tycker det är såå trist att hon aldrig sjunger live. Det är ju playback på varje konsert senaste åren och då känns det så ovärt att betala för att se henne. Känns som man betalar för att se henne mima 🙁

Annons
stats