Finalen närmar sig nu | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Finalen närmar sig nu

Har ni några favoriter? Mina är utan tvekan Robin Bengtsson och Molly Sandén… men tyvärr tror jag Frans vinner. Skämmigt att vi kanske skickar någon som pratar igenom hela låten? Vad hände med sången haha? Dock är jag inte helt oförstående för visst är det en låt som verkligen sätter sig? Till och med jag nynnar på den haha.

Här har ni en lista på Spotify med alla låtarna 😀 😀

mellooo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Min favorit är Wiktoria, det är liksom hela paketet med grym sång, en melodi som sätter sig o en sjukt cool scenshow ! Mina föräldrar blev helt förälskade i Frans LOL, alltså den är charmig o gungig men känns väldigt amatöraktig jämfört med kvaliteten på andra nummer.. Tycker definitivt man behöver en bra scenshow till Eurovision, samt att låten inte ska va på svenska.. Sen är det ju många låtar som går varma i spellistan härhemma ändå 🙂

Annons
stats