Visar upp mina nya kläder | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Visar upp mina nya kläder

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=MoMzpidJpS0[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Hej Amir. Jag behöver din hjälp ang min relation med mitt ex. Jag börjar med att berätta varför vi gjorde slut. Vi har varit tillsammans i 2 år ungefär och hade ett distansförhållande i nästan över 1 år. Jag bodde i en stad kanske 30 min ifrån där han bodde så vi träffades bara på helgerna i början. Han var min livskärlek och innan hade jag bara haft relationer där jag antingen fysiskt eller psykiskt misshandlad. Han var den perfekta killen i mina ögon och allt jag såg var en framtid med honom. Han gjorde allt för mig och var min klippa. I somras började jag studera och började bo hos honom och hans föräldrar. Vi hade det fortfarande underbart och vi älskade att äntligen få umgås mer än bara helgerna. Problemet var att vi aldrig bråkade med varandra. Vi sa aldrig något elakt eller när vi tyckte något var fel, bara höll det för oss själva och vi tänkte att det funkade bra. Ingen av oss gillade bråk och löste det på det viset.

  I december flyttade vi ihop i en egen liten tvåa. En dröm, vår lägenhet. Vi hade gjort resan tillsammans, bara vi två. Efter en månad började jag känna mer och mer spänningar. Jag kände ingen i hans stad eftersom jag flyttat ifrån alla vänner och valde att pendla hem på helgerna. Mitt ex valde att umgås med vänner och vi försvann mer och mer från varandra. Vi sa aldrig något om det utan bara lät det gå. I fredags så kände jag att det var dags. Dags att få ett stop på det jag visste båda tänkte men inte vågade säga. Vi pratade och vi grät, och vi pratade, vi grät. Allt vi inte pratat om sa vi till varandra och vi höll bara om varandra och sa att vi avslutar detta innan vi hatar varandra. När vi avslutat tog det 1 sekund och vi hade sex. Det bästa på evigheter. Det var som att allt negativt försvann och det positiva vi glömt bort kom tillbaka. Att det där man kände för varandra innan vi flyttade ihop kom tillbaka. Vi grät såfort vi insåg att vi gjort slut och då närmade vi oss varandra ännu mer. På lördagen låg vi kanske 2 gånger innan jag skulle bli hämtad och vi bara höll om varandra och pratade. Enda sen dess har vi inte kunnat låta varandra vara. Vi pratar hela tiden om hur mycket vi saknat det här. Att vi inte förstår varför vi hade det så dåligt, varför vi inte pratade osv… Min fråga kommer nu till dig efter denna långa historia… Vad hade du gjort i mina skor? Jag vet ju att du och Dogge var tillsammans men sen skiljdes åt men nu bor ihop. Inte som partner men det verkar finnas något hos er som gnistrar om du förstår vad jag menar. SKulle du ge mitt förhållande en chans till? Mitt ex vill att vi ska börja om men jag är så rädd att det fina vi har nu ska försvinna för att vi blir så bekväma igen. Eller kommer vi nu vara det vi glömt bort att vara? JAg vore så tacksam om du kunde svara i en film eller något för jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Tack för en fin yout.. kanal och för att du lyst upp mina mörka dagar… kram

 2. L'

  Hej Amir. Jag behöver din hjälp ang min relation med mitt ex. Jag börjar med att berätta varför vi gjorde slut. Vi har varit tillsammans i 2 år ungefär och hade ett distansförhållande i nästan över 1 år. Jag bodde i en stad kanske 30 min ifrån där han bodde så vi träffades bara på helgerna i början. Han var min livskärlek och innan hade jag bara haft relationer där jag antingen fysiskt eller psykiskt misshandlad. Han var den perfekta killen i mina ögon och allt jag såg var en framtid med honom. Han gjorde allt för mig och var min klippa. I somras började jag studera och började bo hos honom och hans föräldrar. Vi hade det fortfarande underbart och vi älskade att äntligen få umgås mer än bara helgerna. Problemet var att vi aldrig bråkade med varandra. Vi sa aldrig något elakt eller när vi tyckte något var fel, bara höll det för oss själva och vi tänkte att det funkade bra. Ingen av oss gillade bråk och löste det på det viset.

  I december flyttade vi ihop i en egen liten tvåa. En dröm, vår lägenhet. Vi hade gjort resan tillsammans, bara vi två. Efter en månad började jag känna mer och mer spänningar. Jag kände ingen i hans stad eftersom jag flyttat ifrån alla vänner och valde att pendla hem på helgerna. Mitt ex valde att umgås med vänner och vi försvann mer och mer från varandra. Vi sa aldrig något om det utan bara lät det gå. I fredags så kände jag att det var dags. Dags att få ett stop på det jag visste båda tänkte men inte vågade säga. Vi pratade och vi grät, och vi pratade, vi grät. Allt vi inte pratat om sa vi till varandra och vi höll bara om varandra och sa att vi avslutar detta innan vi hatar varandra. När vi avslutat tog det 1 sekund och vi hade sex. Det bästa på evigheter. Det var som att allt negativt försvann och det positiva vi glömt bort kom tillbaka. Att det där man kände för varandra innan vi flyttade ihop kom tillbaka. Vi grät såfort vi insåg att vi gjort slut och då närmade vi oss varandra ännu mer. På lördagen låg vi kanske 2 gånger innan jag skulle bli hämtad och vi bara höll om varandra och pratade. Enda sen dess har vi inte kunnat låta varandra vara. Vi pratar hela tiden om hur mycket vi saknat det här. Att vi inte förstår varför vi hade det så dåligt, varför vi inte pratade osv… Min fråga kommer nu till dig efter denna långa historia… Vad hade du gjort i mina skor? Jag vet ju att du och Dogge var tillsammans men sen skiljdes åt men nu bor ihop. Inte som partner men det verkar finnas något hos er som gnistrar om du förstår vad jag menar. SKulle du ge mitt förhållande en chans till? Mitt ex vill att vi ska börja om men jag är så rädd att det fina vi har nu ska försvinna för att vi blir så bekväma igen. Eller kommer vi nu vara det vi glömt bort att vara? JAg vore så tacksam om du kunde svara i en film eller något för jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Tack för en fin yout.. kanal och för att du lyst upp mina mörka dagar… kram

 3. Hanna

  Hej! Jag har en löshårsfråga! Jag har rätt kort hår (ca 7-8cm där det är som kortast!), tror du att det GÅR att sätta i löshår redan nu eller borde jag vänta ut det några cm till? Kraaaaam!

 4. Anna

  Hej Amir, kan inte du göra en video/blogginlägg om hur du hanterar onöjda kunder. Själv blir jag så illa till mods och vill nästan sluta jobba som frisör…

Annons
stats