Listar favoritparfymer med Nordicfeel.se | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Listar favoritparfymer med Nordicfeel.se

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=JyiHGvsTiLY[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Fantasy är min soklara favorit också! Har haft den sen jag var 14 och har vart den trogen i 13 år nu 😀 <3 #Britneyforlife

  2. Marie

    Light blue är den äckligaste parfymen jag någonsin har doftat på men gillar D&G the one. Pink suger har jag för att jag fick den av min mamma men gillar inte den heller så mkt. Britney parfymerna har jag och dem är över förväntan doftar riktigt gott!!

  3. Marie

    Light blue är den äckligaste parfymen jag någonsin har doftat på men gillar D&G the one. Pink suger har jag för att jag fick den av min mamma men gillar inte den heller så mkt haha. Britney parfymerna har jag och dem är över förväntan doftar riktigt gott!!

Annons
stats