Nya storfavoriten | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Nya storfavoriten

Skärmavbild 2016-06-19 kl. 16.29.53

DIREKTLÄNK TILL MITT LIQUID LIPSTICK! 😀

bronx

Minns ni att jag fick hem en stor kartong fyyyyyylld med smink från ett märkte som heter Bronx? Det var cocopanda.se som skickade paketet till mig för att låta mig testa märket inför deras lansering av Bronx som nytt sminkvarumärke i Cocopanda.se’s sortiment.

Av allt jag fick testa så var deras liquid lipstick min absoluta favorit. Jag kör på färgen “earth tone” och det är det absolut finaste som suttit på mina läppar. Jävlar vilket sjukt bra budgetsmink alltså, läppstiftet sitter som sten och inte ens en måltid eller två kan förstöra. Det älskar jag 😀 Deras cream contour har jag försökt lära mig alltså, ääälskar att testa nytt!!

Länk till allt från Bronx inne hos Cocopanda.se
(Inlägg i samarbete med cocopanda.se)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. flugan

    Har du provat någon annan färg? Jag är jättenyfiken på deras rödare nyanser men hittar inga bra bilder med själva färgerna! Är de snygga? 🙂

Annons
stats