Sminkade soulmate igår | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Sminkade soulmate igår

När det kommer till smink har jag bara haft självförtroende nog att arbeta med mitt egna ansikte… självklart har jag och Sara lekt lite ibland men dom gånger jag sminkat henne har hon t.ex. fått göra allt ögonsmink själv då jag känner mig lite osäker… igår tog jag tag i saken och testade mig fram, hur mycket är det som kan gå fel egentligen? Och skapar man ett monster finns ju alltid sminkborttagning haha. När jag var färdig med att sminka Sara, och full face denna gången, var vi båda förvånade över hur okej det ändå såg ut!! 😀 😀 Eller vad tycker ni? Var gärna ärliga… är som sagt första gången jag kör en seriös full face på någon så självklart är resultatet lång ifrån perfekt, men samtidigt så långt ifrån det resultat jag förväntat mig 😀

Har självklart en före/efter-bild men skillnaden var så brutal att Sara totalt förbjöd mig att någonsin publicera den hahaha,,, antar att jag ska ta det som en komplimang.

sminkning

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hilda

  Enligt mig är det ett superbra första försök👌🏼👍😃 om jag ska ge lite konstruktiv kritik är det att sminkningen har lite “drag” känsla, låt mig utveckla. För att få ett kvinnligare uttryck måste läpparna ha lite mjukare form “amorbågen” gör den inte riktigt lika djup “v:t” och lite softare. När det gäller ögonbrynen gäller lite samma sak, även om instabryn är populära så är de finare lite softare och lite mer utdragna och i en L- vinkel, så i princip dra ut dom lite mer och ha de inte för raka som ett streck! Kör hårt du kommer bli grym på nolltid att göra tjejsminkningar😊❤️

  1. amir

   Hilda: tack för all konstruktiv kritik, uppskattas enormt 😀 sen är det även intressant att se hur olika smak alla har, Sara älskar t.ex. sin djupa båge 😀 😀 <3

 2. Linnea

  Jag tycker helheten är fin faktiskt! du ska vara nöjd! 😀
  Ögonbrynen kan väl som du säger jobbas lite på, men superfin skuggning verkligen!!

Annons
stats