Min gårdag... | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Min gårdag…

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=jLLxVvtpEXQ[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. caroline

    snälla amir kan du inte göra en vlogg om hur du lyckats gå ner så mycket i vikt? och hur du äter om dagarna etc samt komma med bra tips 🙂 plz! du är grym!

    1. amir

      caroline: vlogg är en video där man “följer med” någon 😀 😀 gick ner i vikt genom att inte äta onyttigt och inte sitta på arslet från morgon till kväll haha! inte svårare än så, folk vill gärna ha mirakelsvar men tror det handlar om att man egentligen inte är redo att göra den uppoffring som krävs! jag menar, ALLA vet vad nyttig mat är för något och ALLA vet hur man motionerar vare sig det är promenera, powerwalka, jogga eller löpa 😀 men har funderat på att göra en video om allting, en lite längre video <3

Annons
stats