Gör lite mys för Dogge | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Gör lite mys för Dogge

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=HfLECVgmQrc[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Måste bara säga att jag älskar din personlighet och dina videos, helt klart en av mina favorit youtubers <3 sen har jag en fråga som jag skulle bli sjukt tacksam över om du kunde svara; kämpar med att gå ner i vikt och undrar om du har något tips eller kunde berätta lite hur du gick ner så mkt ? tog du t.ex något piller som hjälpt till lite på traven? Sjukt glad om du svarar, keep up the good work ! 😀

    1. amir

      Sanna: tack snälla <3 det jag kan säga är att om du vill ner i vikt (samt hålla vikten) så kan du FETGLÖMMA fusk och genvägar, ju snabbare du inser det desto bättre kommer det gå för dig 😀 all lycka till <3

Annons
stats