Sjukaste händelsen i hela mitt liv | Amir Akrouti

Amir Akrouti

Annons

Sjukaste händelsen i hela mitt liv

[youtube width=”980″ height=”551″]https://www.youtube.com/watch?v=hg9vgkxaQL0[/youtube]

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amir

   Carro: vilken tur att ditt förtroende är det sista på jorden jag skulle bry mig om 😀 ha en alldeles strålande kväll 😀 <3

   1. Emmanuel Azodo

    Uppenbarligen bryr du dig så mycket att du var tvungen att svara på Carros kommentar. Sluta vara så förbannat uppkäftig såfort folk inte stryker dig medhårs, lättkränkta tjockis. Det här bevisar ju bara att allt som står om dig på flashback stämmer mer och mer.

    1. amir

     Emmanuel: vad trevligt att du är tillbaka på finsk mark igen 😀 måste bli skönare för dig att stalka min blogg när du befinner dig i samma tidszon 😀 och vad kul att du även vågar kommentera med ditt riktigt namn fast du vet att dina psykotiska utbrott kommer komma upp på google så fort man söker på ditt namn 😉 😉 😉 stort av dig EMMANUEL AZODO <3

 1. Louise

  Det finns inte direkt ord för det, wow jag lider med dig.. jag känner spontant, jag har jätte svårt själv att bli fasthållen eller nedtryckt så jag hade antagligen panikat och antagligen bara lipat sönder, tycker du tar det snyggt gillar konceptet med storytelling!

Annons
stats