Amir Akrouti

Annons

Beauty & stuff

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

youtubekanalliten

Kommentarer

Kommentera

  1. Michelle

    Var (förutom Sephora) kan man hitta Too faceds julkollektion du visar upp i senaste videon? Blev som besatt av tanken på dessa produkter men jag har oturen att bo i en pyttestad. Finns de någonstans på nätet?!

  2. Sandra

    Hahaha, alltså jag blev helt orolig för dig när jag kom in här o ba shit Amir har inte lagt upp nåt på snart en månad, vafan har häääänt… Klickar vidare till youtube o så är där ju MASSOR med vids ! 😮 Jag måste va gammalmodig som fortf går in via bloggen för att se om det hänt nåt nytt alltså ! 😛

  3. Rebecka

    Hej Amir! Älskar dina vloggz! Så bäst är du! Kan inte du göra en spellista gaybloggastyle på Spotify? Du har alltid så bra låtar i dina videos! Xoxo

Annons
stats